Italianissimo

Italianissimo i Lomma handlar om mat och matkultur med utgångspunkt från Italianissimo i Lomma, en italiensk mataffär där man andas den rätta atmosfären.

Italianissimo i Lomma erbjuder italienska produkter; delikatesser, italiensk husmanskost, kaffe, ostar, salami och skinkor, typiska regionala produkter, allt av hög kvalitet och till rimliga priser! Ägaren heter Alvaro och kommer från Rom. Hans stora passion är att laga utsökt mat på ett enkelt sätt och med genuina råvaror, precis som man traditionellt gör i Italien. Alvaro har i flera år arbetat med direktimport av delikatesser och matvaror från Italien, till företagskunder, såsom restauranger och butiker i hela Skåne.

I slutet på mars 2020 hittade han tillsammans med sin bror Romolo och kollega Carl en lämplig liten lokal på Järngatan 26, port 15, i Lommas industriområde och sen dess erbjuder han dessa produkter även till privata kunder.

Produkterna kommer oftast från små producenter, som kan erbjuda produkter med det lilla extra:

  • Exklusiva produkter
  • Direktkontakt med italienska producenter
  • Personlig kundservice

Planerar du ett särskilt event, eller önskar du beställa exklusiva produkter såsom färsk tryffel, stracchino, porchetta eller guanciale? Tveka inte att kontakta oss.

https://www.facebook.com/italianissimoilomma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: